Κοτόπουλα

Ελεύθερης Βοσκής

Κοτόπουλα

Ζηνοβία

Πετεινάρι

Βιολογικά

Αυγά

Αυγά

Ελεύθερης Βοσκής

Αυγά

Αχυρώνα

Agroktima Frangou free range eggs
Ελευθέρας Βοσκής
Ελευθέρας Βοσκής

Μεγάλα Αυγά - 6άδα

Ελευθέρας Βοσκής
Ελευθέρας Βοσκής

Μεσαία Αυγά - 6άδα

Ελευθέρας Βοσκής
Ελευθέρας Βοσκής

Μεγάλα Αυγά - 12άδα

Ελευθέρας Βοσκής
Ελευθέρας Βοσκής

Μεσαία Αυγά - 12άδα

Ελευθέρας Βοσκής
Ελευθέρας Βοσκής

Αυγά 30άδα

1/1

Τρόπος Εκτροφής

Στο Αγρόκτημα μας στον Κουτραφά, παράγουμε αυγά με τον παραδοσιακό τρόπο, από κότες που έχουν συνεχή πρόσβαση σε ελεγχόμενο υπαίθριο περιβάλλον με πράσινη βλάστηση, σύμφωνα με την νομοθεσία και τους σχετικούς Ευρωπαϊκούς κανονισμούς.

Για σκοπούς βόσκησης των κοτόπουλων διαθέτουμε πιστοποιημένα αγροκτήματα βιολογικής γεωργίας που περιέχουν κυρίως καλλιέργειες από τριφύλλι καθώς και διάφορα δέντρα όπως ελιές, συκαμιές και πεύκα. Οι κότες μας τρέχουν και βόσκουν ελεύθερες σε μεγάλες περιφραγμένες εκτάσεις και παράγουν αυγά φυσικά, με ζωηρόχρωμο πορτοκαλί κρόκο και πλούσια γεύση όπως τα παραδοσιαά αυγά της γιαγιάς από τα χωριό.

Χαρακτηριστικά Προιόντος

Τα αβγά Ελεύθερης Βοσκής Φράγκου παράγονται από κότες που βόσκουν ελεύθερα στα καταπράσινα κτήματά μας. Σε κάθε κότα αναλογούν 4m² πυκνής βλάστησης. Αβγά ξεχωριστής νοστιμιάς, με σεβασμό στο περιβάλλον κατάλληλα για όλη την οικογένεια. Τα αβγά Ελεύθερης Βοσκής είναι πλούσια σε ασβέστιο, σίδηρο, νάτριο, κάλιο, βιταμίνη Α, νιασίνη, βιοτίνη, δηλαδή υψηλής θρεπτική αξίας πρωτεϊνών, βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων. Επιπλέον έχουν ελάχιστα λιπαρά, άριστη χοληστερόλη και δίνουν δύναμη και ενέργεια δυσανάλογα υψηλή σε σχέση με το μικρό τους όγκο. Επιπρόσθετα, περιέχουν μεγάλη ποσότητα Ω3 ωφέλιμων λιπαρών οξέων και πολύτιμη βιταμίνη Ε. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι τα λιπαρά οξέα Ω3 βοηθούν στην ανάπτυξη των παιδιών και μειώνουν τους κινδύνους  από καρδιακές παθήσεις στους μεγάλους. 

Χρήσιμες Πληροφορίες

ΑΥΓΑ  ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ  ΒΟΣΚΗΣ

Δοκιμάστε τις συνταγές μας με Αυγά Ελεύθερης Βοσκής!

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΜΕ ΑΥΓΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΣΚΗΣ