Κοτόπουλα

Ελεύθερης Βοσκής

Κοτόπουλα

Ζηνοβία

Πετεινάρι

Βιολογικά

Αυγά

Αυγά

Ελεύθερης Βοσκής

Αυγά

Αχυρώνα

1/1

Τρόπος Εκτροφής

Πρόκειται για αυγά που παράγονται από τις κότες μας στο Αγρόκτημα Φράγκου, οι οποίες ζουν σε μικρές ομάδες και τρέφονται αποκλειστικά με δικές μας πιστοποιημένες τροφές βιολογικής γεωργίας, από την πρώτη μέρα της ζωής τους. Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια της αυγοπαραγωγής έχουν στην διάθεση τους άφθονο υπαίθριο χώρο στα βιολογικά αγροκτήματα μας στον Κουτραφά, για να συμπληρώνουν την διατροφή τους με πράσινη βλάστηση, κυρίως τριφύλλι. Τα κτήματα όπως και οι ζωοτροφές μας είναι πιστοποιημένα βιολογικά από τον πιστοποιητικό οργανισμό Lacon.

Η ισορροπημένη καλή ποιότητα διατροφής και το ευνοϊκό φυσικό περιβάλλον στις παρυφές του Τροόδους, δρουν αποτελεσματικά για την υγεία των πτηνών. 

Χαρακτηριστικά Προιόντος

Τα βιολογικά αυγά προκύπτουν μέσα από φυσικές καλλιέργειες και διεργασίες, όπου απαγορεύονται οι χρήσεις χημικών φυτοφαρμάκων, λιπασμάτων και ορμονών.

Έτσι τα βιολογικά αυγά Φράγκου έχουν όλα τα ωφέλη των κανονικών αυγών και επιπρόσθετα την διασφάλιση της ασφάλειας και ποιότητας της φυσικής αγνής παραγωγής.

Τα βιολογικά αυγά Φράγκου είναι μια σημαντικότατη πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β, περιέχει ουσίες αντιοξειδωτικές που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που ενοχοποιούνται για σειρά ασθενειών συνδεδεμένων με καρδιακά νοσήματα αλλά και τον καρκίνο.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Please reload

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ  ΑΥΓΑ

Δοκιμάστε τις συνταγές μας με Βιολογικά Αυγά!

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΥΓΑ