Κοτόπουλα

Ελεύθερης Βοσκής

Κοτόπουλα

Ζηνοβία

Πετεινάρι

Βιολογικά

Αυγά

Αυγά

Ελεύθερης Βοσκής

Αυγά

Αχυρώνα

Agroktima Frangou organic eggs
Βιολογικά Αυγά
Βιολογικά Αυγά

Μεγάλα - 6άδα

Βιολογικά Αυγά
Βιολογικά Αυγά

Διάφορα - 6άδα

1/1

Τρόπος Εκτροφής

Πρόκειται για αυγά που παράγονται από τις κότες μας στο Αγρόκτημα Φράγκου, οι οποίες τρέφονται αποκλειστικά με πιστοποιημένες τροφές βιολογικής γεωργίας, από την πρώτη μέρα της ζωής τους. Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια της αυγοπαραγωγής έχουν στην διάθεση τους άφθονο υπαίθριο χώρο στα βιολογικά αγροκτήματα μας στον Κουτραφά, για να συμπληρώνουν την διατροφή τους με πράσινη βλάστηση. Τα κτήματα όπως και οι ζωοτροφές μας είναι πιστοποιημένα βιολογικά από τον πιστοποιητικό οργανισμό Lacon.

Η ισορροπημένη καλή ποιότητα διατροφής και το ευνοϊκό φυσικό περιβάλλον στις παρυφές του Τροόδους, δρουν αποτελεσματικά για την υγεία των πτηνών. 

Χαρακτηριστικά Προιόντος

Τα βιολογικά αυγά προκύπτουν μέσα από φυσικές καλλιέργειες και διεργασίες, όπου απαγορεύονται οι χρήσεις χημικών φυτοφαρμάκων, λιπασμάτων και ορμονών.

Έτσι τα βιολογικά αυγά Φράγκου έχουν όλα τα ωφέλη των κανονικών αυγών και επιπρόσθετα την διασφάλιση της ασφάλειας και ποιότητας της φυσικής αγνής παραγωγής.

Τα βιολογικά αυγά Φράγκου είναι μια σημαντικότατη πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β, περιέχει ουσίες αντιοξειδωτικές που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που ενοχοποιούνται για σειρά ασθενειών συνδεδεμένων με καρδιακά νοσήματα αλλά και τον καρκίνο.

Χρήσιμες Πληροφορίες

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ  ΑΥΓΑ

Δοκιμάστε τις συνταγές μας με Βιολογικά Αυγά!

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΥΓΑ